Градоначелник Миленковић: Овај град чине људи и нема већег мотива од учествовања у јавном послу, од стварања услова за бољу будућност наших нараштаја

У свом првом обраћању пред новим сазивом локалног парламента, градоначелник Врања др Слободан Миленковић се захвалио грађанима на указаном поверењу, рекавши да је велика част и задовољство бити по трећи пут на челу града. ,,Дубоко сам почаствован али и искрено захвалан на указаној части, да по трећи пут добијем ваше поверење и подршку. Човеково одређење није само одраз стеченог знања и поступака које чини. За мене то је уједно ствар убеђења, личног доприноса и доследности,  у поступцима на чињењу и стварању бољих и једнаких услова за живот сваког човека. Кажу да је највреднија човекова идеја мотивисана жељом за свеопште добро, а не да би се издигао изнад других. То је гесло у којем се сажима сва одговорност и сврха која се ставља преда мном, као првим међу једнакима. И то није ништа мања нити већа дужност, од оне када сам се по први пут обавезао да заједно, у овом дому, обликујемо извесну будућност садашњим и будућим генерацијама“, рекао је градоначелник Миленковић.

,,На почетку новог мандата, истичем да је императив мог залагања јака, атрактивна и отворена локална самоуправа изграђена на темељима заједничких вредности, колективне снаге али и тежње да чинимо још више. Да у складу са главним начелима развоја и законитости, заборавимо све наше идеолошке разлике и да главни аксиом деловања буде човек и остварење његових потреба. Моје је чврсто уверење да сарадњом можемо створити заједницу вредну пажње. Заједницу која у свом језгру одражава наде и тежње сваког појединца, а у спрези је са квалитетом и условима живота“, истакао је градоначелник Врања др Слободан Миленковић.  Он jе потом изнео свој Експозе и представио програмска начела, коjа ће бити основа у раду будућег руководства.

Please follow and like us:
Друштво