Градски одбор СНС Врање објавио саопштење

Градски одбор Српске напредне странке објавио је саопштење које преносимо у целости.

Ђиласови гласноговорници опет масно лажу са циљем да ућаре који политички поен, јер знају да истином не могу да добију ништа, стоји у саопштењу врањских напредњака.

– На њихову несрећу, грађани Врања их добро знају и сећају се времена њихове власти, лоповлука, криминала и корупције који су за њих били политичко Свето писмо.

Пишете лажи о нечијој браћи, а не спомињете истину о нечијој другој браћи, на пример хајде да причамо о Гојку Ђиласу, рођеном брату Драгана Ђиласа, човеку који поседује скупоцене некретнине у елитним деловима Београда.

Његова имовина само у скупоценим некретнинама мери се хиљадама квадрата. Поред чињенице да је стечена на незаконит начин захваљујући уделу у власти Драгана Ђиласа, увећава се на рачун утаје пореза карактеристичне за Мултиком групу, која је у власнишнтву злогласне браће Ђилас.

Кад већ бесрамно спомињете Јумко и Симпо, ситуација у тим предузећима за време вашег Ђиласа каква је била? Радници нису имали плате, многе компаније су биле пред стечајем, Симпо и Јумко су били пред гашењем – стоји у саопштењу ГрО СНС Врање.

Данас, након само десет година, „Јумко“ и „Симпо“ важе за финансијски стабилне компаније са континуираном производњом и уговореним пословима, истичу врањски напредњаци.

Уз помоћ Владе Србије, посебна пажња се поклања повећању продуктивности и бољем стандарду радника, којих је тренутно око 1-200 само у Јумку, напомињу из ГрО СНС у Врању.

– А на тему страха, нису врањски напредњаци пре пар дана држали на тајној локацији у Врању скуп пред свега неколико људи, већ Драган Ђилас.

Насупрот њему ми смо свакодневно на улицама Врања и разговарамо са нашим суграђанима – закључује се у саопштењу које потписује Савет за информисање Градског одбора СНС Врање.

Please follow and like us:
ИЗБОРИ