ГрО СНС се огласио саопштењем за јавност

У нашу редакцију стигло је саопштење за јавност Градског одбора Српске напредне странке  које преносимо у целости:

Прљава кампања чланства готово занемарљивих опозиционих странака је већ у старту еквивалент имена којим је крстимо, а то што буквално роваре по блату, само је један од разлога. По свему судећи, Народни покрет Србије у Врању је са нестрпљењем дочекао јесење кише да би се уваљао до гуше у ономе што цивилизовани грађани прескачу, блату Кајмакчаланске улице у реконструкцији. Тобоже препорођени остаци бивше власти, чија је запуштена инфраструктура града једна од многих штетних заоставштина, забринули су се за мештане Кајмакчаланске улице и себе прогласили адвокатима негативног јавног мњења које постоји само као повод празне изборне кампање.

Врање не сме да стане јер су злонамерни и намерно неинформисани, агитатори Врањског НПС-а пропустили да се информишу да је у тој улици реконструисан део канализационе мреже пре пет година у циљу враћања њене функционалности, али и да је и та улица једна од многих у Врању које ће ускоро под пројектом Чиста Србија добити целокупну обновљену канализациону мрежу, као и асфалт на сваком метру где припада. Као што су реконструисани до сада километри улица у Србији које је бивша власт оставила срозане блатом, биће реконструисана и спорна улица пројектом који траје већ годину и по дана, што је у потпуности одваја од изборног активизма за који прозивају чланове владајуће странке.

Избори су близу, разумемо изненадну бригу опозиције за будућност грађана Врања, и зато позивамо председника НПС-а Мирослава Алексића, да обиђе иницијативни одбор Врања трактором којим се толико хвали на друштвеним мрежама, таман ће у њега стати целокупно чланство Врања, заглављено у муљу лажи и незнања. Процењујемо да ће бити места за све у приколици и то да се сместе без гурања.

Можда им успут Алексић и одсвира по нешто на хармоници, те да им неминовни изборни пораз буде веселији.

Савет за информисање,

 

ГрО СНС Врање

 

 

Please follow and like us:
ИЗБОРИ