I poznate ličnosti na izbornim listama – kome nacija najviše veruje?

Još desetak dana ostalo je do parlamentarnih, pokrajinskih, beogradskih i lokalnih izbora. Meridian kladionica, kao i uvek, pripremila je kompletnu ponudu za klađenje na ishod izbora na svim nivoima, koja sadrži više od 300 različitih opcija i specijalizovanih opklada.

 

I najvažnije – kladite se novcem koji kuća časti – registrujete se i na račun vam leže 4.000 RSD bonusa koji, između ostalog, možete upotrebiti da naplatite svoje poznavanje politike.

 

Kladite se na:

– Procenti stranaka na parlamentarnim izborima

– Procenti stranaka na izborima u Beogradu

– Izlaznost (republički, beogradski, izbori po opštinama)

– Dueli stranaka po procentu osvojenih glasova

– Duele izlaznosti po gradovima

 

Na parlamentarnim izborima nadmetaće se 18 poslaničkih lista i preko 60 političkih partija i pokreta. U Beogradu je kandidaturu podnelo 14 odborničkih listi, koje čini oko 40 stranaka, organizovanih u pojedinačne ili koalicione liste.

 

Za poslanička mesta u Skupštini AP Vojvodine boriće se 13 lista, koju čini nešto više od 30 stranaka i pokreta.

 

Izlaznost Srbija 55.1%

Izlaznost Beograd 56.5%

 

Od javnih ličnosti koje se nalaze na različitim listama izdvajaju se maestro violine Jovan Kolundžija, Branimir Nestorović, poznati pulmolog, dramski pisac Siniša Kovačević, spisateljica Vida Ognjenović, čuveni advokati Toma Fila i Borislav Borović, Branko Milićević – Branko Kockica, Živorad Nikolić (Žika Šarenica)…

 

Na listama će biti i puno nekadašnjih sportskih asova i ljudi iz sveta sporta, na čije smo sportske uspehe bili ponosni – Aleksandar Šapić, Mića Berić, Vladimir Štimac, Duško Vujošević, Janko Tipsarević, Željko Rebrača, Igor Butulija, Marko Kešelj, Slobodan Soro…

 

SNS (Srbija) 42.8%

Srbija protiv nasilja – 21.3%

 

Meridian još od 2004. omogućio klađenje na domaće izbore

U Srbiji je klađenje na izbore moguće od 2004. godine, zahvaljujući kladionici Meridian, koja je donela najbolju praksu zapadnih zemalja i nudi raznovrsne opcije za klađenje na izbore svih nivoa u Republici Srbiji. Takođe, izbori u SAD, Velikoj Britaniji, Španiji, Italiji, Francuskoj redovno su u Meridianovoj ponudi.

 

Bukmejkeri ove kompanije najprecizniji su analitičari javnog mnjenja, jer su za prošle izbore prognozirani procenti glasova na listama Meridiana od konačnih rezultata odstupili za samo 0.50 procentnih poena.

Please follow and like us:
Спорт