Уручене дипломе најбољим студентима на Академији техничко-васпитачких струковних студија у Врању

Академија техничко-васпитачких струковних студија Одсек у Врању организовао је свечану доделу диплома најбољим студентима. Свечаност је организована уз поштовање епидемиолошких мера и под маскама.

У свечаној атмосфери,  студенте и професоре  најпре је поздравио др Срђан Јовковић председник Академије техничко-васпитачких струковних студија који је честитао дипломцима на завршетку школовања и пожелео им пуно успеха у даљем раду.

-Лепо је видети ове младе људе и лепо је знати да овај град живи, који ће са вама свакако бити још лепши и квалитетнији. Врло је важно што сте део новог систем школовања, дуалног образовања, који нам је делимично наметнут а делом смо га и сами прижељкивали. Одсек у Врању је потписао врло значајне уговоре са неким компанијама што ће допринети бољем и квалитетнијем образовању студената и стицању знања , каже Јовковић.

Завршетак школовања  за вас представља заправо, нови почетак, почетак  нове ере у вашем животу. Данас када се налазите на крају школовања, можете да схватите кроз шта сте све прошли и колико препрека сте савладали образујући се у нашој школи. Знање које сте стекли ће вам бити потребно у даљем животу и раду. Верујем да оно што сте научили није све, јер увек може и више и боље, али запамтите да је образовање које стекли оно што остаје, истиче на свечаности  помоћница руководиоца Одсека Врање за наставу и акредитацију др Јелена Марковић.

У име награђених најбољих студената обратио се Дејан Митровић који је рекао да је образовање оружје које се може употребити да се промени свет. Мењајте свет знањем које ћете стећи на Академији техничко-васпитачких струковних студија, поручио је овај дипломац.

Потом су уручене дипломе најбољим студентима на свим студијским програмима , основним, специјалистичким и мастер струковним студијама.

Оцените овај чланак
(0 Гласова)
Последњи пут измењено понедељак, 07 јун 2021 12:31

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Укинута ванредна ситуација - Радио Телевизија Врање https://t.co/9xUB5T2oXw via @tripplesworld https://t.co/MBhXCrklrm
Милица и Катарина на Републичком такмичењу младих талената - Радио Телевизија Врање https://t.co/fST75lNBhZ via… https://t.co/AYGcmoBABb
Јако невреме у Врању - Радио Телевизија Врање https://t.co/ViPTAmme7n via @tripplesworld https://t.co/v1o4t0owov
Follow RTV Vranje on Twitter