Награде еко-херојима изазова за чистију средину, ученицама Гимназије

У Гимназији „Бора Станковић“ Врање, додељене су награде победницама изазова за младе „Буди Еко-херој!“на територији Србије  у оквиру пројекта „Подизање свести и рециклажа за запошљавање“.

Ученице Гимназије „Бора Станковић“ у Врању, Лара Радивојевић, Јана Стојиљковић и Нина Георгијев, добиле су таблет, слушалице и брзи усб-пуњач за допринос заштити животне средине. 

Kоришћењем специјалне апликације у децембру прошле и јануару ове године,  како би допринеле заштити животне средине и подизању свести о значају рециклаже, Лара, Јана и Нина, сакупиле су највећи број бодова. Циљ изазова „Буди Еко-херој“ са апликацијом за ефикасно управљање отпадом, био је допринос заштити животне средине и повећању свести о значају рециклаже. 

Три Врањанке, означавањем места за одлагање отпада и повезивањем система локација за одговорно управљање комуналним и другим отпадом, биле су најбоље у целој Србији.

 

 

 

Оцените овај чланак
(0 Гласова)
Последњи пут измењено петак, 25 фебруар 2022 15:06

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Уручене омладинске картице - Радио Телевизија Врање https://t.co/EXtXqKh00W via @tripplesworld https://t.co/7BMpIg0PYU
Цена хлеба ограничена на 53,5 динара, привремено забрањен извоз пелета - Радио Телевизија Врање… https://t.co/QsjdCJ1BGh
Постхумно објављена драма „Газда Глигор“ Душана Ђорђевића - Радио Телевизија Врање https://t.co/4fLR3cOHBD via… https://t.co/xGqLDKqBeX
Follow RTV Vranje on Twitter