Градоначелник Врања Слободан Миленковић, заменица градоначелника Зорица Jовић и шеф Службе за инвестициjе и грађевинско земљиште Саша Пешић, посетили су данас Основну школу ,,20. октобар'' у Власу.

На школскоj згради замењен jе део столариjе и реконструисани су тоалети. Укупна вредност изведених радова jе 4,5 милиона динара.

Градоначелник Миленковић, овом приликом рекао jе да локално руководство предузима активности и реализуjе проjекте са циљем да ученици у сеоским срединама имаjу подjеднако квалитетне услове за образовање као и ђаци у граду.

,,Веома нам jе важно да и деца у сеоским срединама имаjу адекватне услове за боравак и стицање знања у школама. На овоj згради замењен jе део столариjе и реконструисани су тоалети, али нећемо се ту зауставити. Следећа инвестициjа су нове клупе, ормари и уопште инвентар. Основна школа ,,20. октобар'' у Власу има традициjу образовања ђака од 1948. године и ми ћемо учинити све да се у овом обjекту школско звоно оглашава jош много година'', истакао jе градоначелник Миленковић.

Иначе, школу похађа 82 ученика, укључуjући и 6 истурених одељења у селима Лалинце, Миjовце, Големо село, Станце, Ушевце и Градња.

Оцените овај чланак
(0 Гласова)

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Како ће млади Врањанци потрошити својих 100 евра од државе? - Радио Телевизија Врање https://t.co/kUEPv2I5qR via… https://t.co/K3f1WhVASR
Председник Вучић у Врању са избеглима из Украјине - Радио Телевизија Врање https://t.co/JhiC04WNsH via… https://t.co/kYJWlg2jA6
Малине из овогодишњег рода око 700 динара за килограм - Радио Телевизија Врање https://t.co/6d9hG5WSEo via… https://t.co/5muHCVBzMc
Follow RTV Vranje on Twitter