Нестанак струје није проузроковао проблеме у Здравственом центру

Због прекида у снабдевању електричном енергијом синоћ је без струје остао и Здравствени центар у Врању. Сви пацијенти су добро, реаговано је брзо и адекватно. У Здравственом центру су правовремено реаговали, укључили агретате, али је  проблем настао када се агрегат стар 40 година запалио. Директорка Здравственог центра заједно са главном сестром обишла је пацијенте и сви су били стабилно.

„Ми смо правовремено реаговали, имамо агрегате, међутим имали смо један проблем. Агрегат који је стар 40 година се запалио. Он је добро функционисао и све је до сада било у реду, међутим агрегат такве јачине у граду нема нико други, тако да нико није могао да нам помогне, међутим, ми смо били у болници, ја и главна сестра биле смо на дијализи, разговарале са тим људима. Лекари који тамо раде рекли су нам да пацијенти нису угрожени и могли су да сачекају пар сати, а ми смо имали информацију да ће се прекид струје брзо решити. Да није било тако, спремала сам се за контакт са Лесковцем или Нишем и ми би те пацијенте збринули, али дошла је струја и све је било добро, пацијенти су добро”, каже др Љиљана Антић, директорка Здравственог центра.

Брзом интервенцијом екипа Електродистрибуције проблем је решен. У новом Хируршком блоку вршене су операције у ово време, али тамо није било проблема, јер су агрегати нови. Данас је одлучено да се упути захтев Министарству здравља како би се набавио нови агрегат, јер је онај који је изгорео стар 40 година, а његова поправка је скупа.

Оцените овај чланак
(0 Гласова)
Последњи пут измењено среда, 21 август 2019 17:36

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Вукане, срећно! - Радио Телевизија Врање https://t.co/WhptdB7oX2 via @tripplesworld https://t.co/Tri7U0y9bO
Концерт за Вукана - Радио Телевизија Врање https://t.co/kARVTSnqNo via @tripplesworld https://t.co/eJcOX3TFrZ
Најбољи баскеташи у Србији. У Француску по још једну медаљу - Радио Телевизија Врање https://t.co/31vCO7ydkO via… https://t.co/fdab5D7Dgo
Follow RTV Vranje on Twitter