Одржана 92. седница Градског већа

Чланови Градског већа усвојили су нацрт плана детаљне регулациjе Александровачког jезера, годишњи извештај и план рада Предшколске установе „Наше дете“, информациjу о реализациjи жетве у овој години са планом jесење сетве, као и још нека питања.

На дневном реду 92 седнице Градског већа било је 10 тачака које ће бити прослеђене скупштини града, а о свему је исцрпно говорио члан градског већа Бранимир Стојанчић.

Усвојени су годишњи извештај и план рада Предшколске установе „Наше дете“. Од 5 ипо хиљада деце узраста до шест ипо година  предшколским образовањем и васпитањем обухваћено је две хиљаде 228 детета, док је припремни програм у прошлој години похађало  хиљаду 53 предшколаца.  Градски већници усвојили су информациjу о реализациjи жетве у овој години са планом jесење сетве, са закључком да је жетва 2011. испунила очекивања. Заштита старих лица  на територији града такође је била једна од тема којом су се данас бавили градски већници.

Разматрана је и усвојена и допунска тачка, односно захтев пољопривредних произвођача са територије града.                   

На дневном реду била је и одлука о организацији  и начину обављања  превоза у друмском саобраћају, као и одлука да се у закуп да грађевинско земљиште у јавној својини  на локацији у Косовској улици.

 

Оцените овај чланак
(0 Гласова)

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Преминуо др Душан Спасић из Сурдулице - Радио Телевизија Врање https://t.co/UqVzPvbp4a via @tripplesworld https://t.co/uqyTohcQcf
Велике гужве у ковид амбуланти АТД - Радио Телевизија Врање https://t.co/hNIfjnRllR via @tripplesworld https://t.co/rxvPW54jPL
Promo - Tkanje kroz vekove - Istorija srpske medicine, TV #Vranje, danas u 16.10h https://t.co/iskwNcykpU
Follow RTV Vranje on Twitter