ГВ: Вртић ће плаћати само родитељи чија деца бораве у њему

На данашњоj седници Градског већа већници су, између осталог, прихватили Нацрт Одлуке о изради друге измене и допуне Плана генералне регулациjе Врањске Бање, коjи ће бити прослеђен Скупштини на разматрање и усваjање, као и Нацрт Решења о отуђењу, уз накнаду у новцу, грађевинског замљишта у jавноj своjини града Врања, ради исправке граница суседне катастарске парцеле.

Усвоjен jе и Извештаj о раду Савета за безбедност саобраћаjа на путевима на териториjи града Врања за 2019. годину. Чланови Градског већа прихватили су и Текст jавног огласа о отуђењу неизграђеног грађевинског земљишта у jавноj своjини града Врања, ради изградње jавним надметањем.

Такође, разматран jе и усвоjен Текст jавног огласа ради прикупљања писаних понуда за давање у закуп локациjа за постављање привремених обjеката – покретних обjеката и апарата, коjи ће бити ускоро расписан.

На седници Већа, усвоjен jе и Текст jавног огласа о отуђењу станова из jавне своjине града Врања jавним надметањем, као и Упутство о организациjи радног процеса у органима града Врања и организационим облицима у систему JЛС града Врања, у примени мера заштите од заразне болести Ковид 19, након укидања ванредног стања.

Донет jе и Закључак да боравак у предшколскоj установи од 11. маjа 2020. године плаћаjу само родитељи чиjа деца тренутно похађаjу вртић.  

 

Оцените овај чланак
(0 Гласова)
Последњи пут измењено уторак, 12 мај 2020 18:14

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Постављена цистерна са водом у центру града - Радио Телевизија Врање https://t.co/1BGnSBFBU4 via @tripplesworld https://t.co/2CQ46xEZQO
Епидемиолог: Обазривост на летовању неопходна - Радио Телевизија Врање https://t.co/NUxZ6QHRNE via @tripplesworld https://t.co/nkYC7K3XUy
У току израда пројекта за санацију Александровачког језера - Радио Телевизија Врање https://t.co/hInyqQdJQ5 via… https://t.co/3dNjxHxpw6
Follow RTV Vranje on Twitter