Одштампајте ову страницу

Богат програм манифестације "Дани Врања"

Програмом манифестације Дани Врања која ће ове године трајати од 1. до 7. септембра предвиђен је наступ бројних музичких група из Србије, фолклорних ансанбала и дувачких оркестара. Биће организовани етно и сајам књига, представе, изложбе модне ревије и спортска такмичења. Коначан списак учесника биће познат идуће недеље речено је на састанку Организационог одбора манифестације.

 

Припреме за овогодишњу манифестацију Дани Врања приводе се крају. Списак учесника, јавности ће бити познат идуће недеље, када ће се знати и на којим ће се све локацијама организовати дешавања. Оно што је извесно је да ће Врањанци, али и сви који дођу са стране моћи да изаберу садржаје који њима одговарају, јер ће бити за свакога по нешто. У центру дешавања биће позориште јер је основно настојање да добијемо нову зграду, рекао је Горан Станковић председник Организационог одбора манифестације и члан Градског већа.

Оно што највише занима грађане је која ће се позната музичка имена појавити на сцени у Врању. Најављено је да би требало да наступе  Гарави сокак, Фрајле, Тропико бенд, оркестар Дејана Петровића и Биг бенд из Србије. Врањанцима ће се по први пут представити и гости из Босне, Мостар Севдах Реунион бенд који је већ стекао интернационалну славу.

 

Оцените овај чланак
(0 Гласова)
Последњи пут измењено четвртак, 16 август 2012 18:20