Одржана конференција за штампу у Дирекцији

Таман када се чинило да је окончано препуцавање бившег и садашњег менаџмента Дирекције за изградњу Врања, сазвана је нова конференција за медије.

 

У тренутку примопредаје дуговања Дирекције према добављачима и на основу кредита износила су 150 милиона 359 хиљада, а потраживања 277 милиона 464 хиљаде. По речима Небојше Ботета Николића претходно руководство се није довољно ангажовало на наплати потраживања. Већ у првој недељи по преузимању дужности сачекале су га три блокаде.

Дирекција је 2008. године имала 46 радника. У међувремену примљено је 16 радника, углавном високошколаца са дипломама Фабуса, како је рекао Николић, затим 11 приправника и 47 оних који изводе јавне радове. Указао је и на енормну километражу која је пређена у протекле 4 године.

Возило паук је неекономично, а терминал за шпедицију у веома запуштеном стању. Тамо чак нема ни водоводне и канализационе мреже. На репрезентацију и угоститељске услуге Дирекција је потрошила 3 милиона 182 хиљаде динара, а само у једном локалу потрошено је 765 хиљада 655 динара. Просто је невероватно да је за куповину цвећа, издвојено чак 255 хиљада 300 динара.

 

 

Оцените овај чланак
(0 Гласова)
Последњи пут измењено петак, 17 август 2012 15:35

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Укинута ванредна ситуација - Радио Телевизија Врање https://t.co/9xUB5T2oXw via @tripplesworld https://t.co/MBhXCrklrm
Милица и Катарина на Републичком такмичењу младих талената - Радио Телевизија Врање https://t.co/fST75lNBhZ via… https://t.co/AYGcmoBABb
Јако невреме у Врању - Радио Телевизија Врање https://t.co/ViPTAmme7n via @tripplesworld https://t.co/v1o4t0owov
Follow RTV Vranje on Twitter