Кавим јединство враћа се редовном реду вожње

С обзиром на попуштање мера и стабилнију епидемиолошку ситуацију, преко 95 посто редовних аутобуских линија је враћено, тако да је ред вожње редован у међуградском саобраћају.

''У међуградском, односно међумесном саобраћају повећали смо број линија, оне које су раније биле сад су враћене, тако и у приградском саобраћају, поготово викендом било је мање полазака, сад су конкретно враћене линије у правцу Сурдулице, за Криву Феју полазак, околна места која гравитирају ка општини, затим у правцу Бујановца, Врањске Бање. Сада имамо по 7,8 полазака за Врањску Бању недељом, за Бујановац 5,6 полазака, одлазак и повратак и у међумесном саобраћају у правцу Ниша појачали смо поласке, да не кажем баш у 100 посто капацитету, али за 95 посто су враћене линије које су биле пре ванреднe ситуације,'' каже Живојин Арсић из Кавим Јединства.

Мере се и даље поштују, а оне у овом тренутку подразумевају ношење заштитних маски и дезинфекцију просторија и аутобуса. Што се тиче попуњености аутобуса, они саобраћају у пуном капацитету.

''Сада ћемо повећати број полазака у градском саобраћају и надамо се да епидемиолошка ситуација буде још боља и биће враћени и ти поласци који за сада нису. Имамо за Ниш полазак у 12:30 који није враћен и у 16:15 из Ниша, а за Београд имамо викендом 8 и 15 експресни, али радним данима није уведен пошто саобраћа пословни, али вратићемо наредних дана и тај полазак, остали у међуградском су враћени,'' додаје Арсић.

Међународне линије су раније укинуте, али има превозника који са главне аутобуске саобраћају ка иностранству.

Оцените овај чланак
(0 Гласова)
Последњи пут измењено среда, 16 јун 2021 14:17

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Научни скуп у част највећег ктитора и задужбинара - Радио Телевизија Врање https://t.co/9Yt2WFIkj8 via… https://t.co/8yTsbLJhNn
Др Стојиљковић: У две ковид болнице у Врању капацитети попуњени скоро 100 посто - Радио Телевизија Врање… https://t.co/fhkCorlFxO
Врањски средњошколци и следеће недеље по комбинованом моделу наставе - Радио Телевизија Врање… https://t.co/dPAXrFlkTw
Follow RTV Vranje on Twitter