Ускоро почетак онлајн јавне расправе о Нацрту акционог плана за унапређење социjалних услуга Града Врања

У првоj половини новембра почиње jавна расправа о Нацрту акционог плана за унапређење социjалних услуга Града Врања, коjи ће бити обjављен на иновативноj платформи за укључивање грађана у процесе доношења одлука. Партиципативну платформу користе организациjе, институциjе и преко 300 локалних самоуправа у свету за комуникациjу са грађанима.

Платформа омогућава активну онлаjн расправу о сугестиjама и коментарима у реалном времену, па ће корисници, односно грађани, бити обавештени на брз, jедноставан и jаван начин.

Акциони план за унапређење социjалних услуга града Врања развиjен jе у оквиру пружања менторске подршке Саветодавним телима у процесу израде локалних планских докумената за Врање, Лебане и Буjановац. Саветодавна тела чине представници организациjа цивилног друштва, локалне самоуправе и Центра за социjални рад Врање.

Израда Акционог плана део jе програма подршке државним органима и jавним службама у увођењу и тестирању модалитета за квалитетниjи приступ грађана социjалним услугама и превазилажењу препрека за инклузиjу осељивих група у етнички мешовитим срединама.

Оцените овај чланак
(0 Гласова)
Последњи пут измењено среда, 27 октобар 2021 09:15

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Вукане, срећно! - Радио Телевизија Врање https://t.co/WhptdB7oX2 via @tripplesworld https://t.co/Tri7U0y9bO
Концерт за Вукана - Радио Телевизија Врање https://t.co/kARVTSnqNo via @tripplesworld https://t.co/eJcOX3TFrZ
Најбољи баскеташи у Србији. У Француску по још једну медаљу - Радио Телевизија Врање https://t.co/31vCO7ydkO via… https://t.co/fdab5D7Dgo
Follow RTV Vranje on Twitter