Одштампајте ову страницу

Leon FOOD - рођендан пун изненађења Истакнут

Ресторан Leon FOOD у недељу, 28.11.2021. прославља свој пети рођендан. За пет година успешног рада ресторан се показао као један од најпрестижнијих у Врању, али и у овом делу Србије.

За разлику од уобичајене гастрономске понуде, на менију ресторана Leon FOOD  налазе се, поред осталог, и специјалитети нашег краја. Оригинални рецепти сочне самсе и других пита спремљених на традиционалан начин, само су део ресторанске понуде. Оброк салате, кифлице, пице ...

Након сласног сланог оброка непца можете почастити и дезертима.  Палачинке са преливом, торте, сладоледи и незаобилазни чиз кејк.

Цене су приступачне, а услуга је врхунска.

Пету годишњицу рада, ресторан Leon FOOD обележава у знаку сталног интересовања и посећености гостију који се не могу пребројати. А бројке обавезују тако да храна и услуга морају остати врхунски.

Leon FOOD се потрудио да омогући корисницима да своју омиљену храну наруче брже и лакше путем телефона, а храна на вашу адресу стиже брзином светлости.

 У оквиру рођенаданске прославе припремљна су бројна изнанеђења, дегустације и рођенаданска акција, са ГРАТИС производима, која почиње од петка 26.11.2021.

Пица Каприћоза + гратис сладолед Ајс поинт 210 динара

Пита сир  280 г + гратис планински јогурт  120 динара

Слатка палачинка + гратис сок наранџа 0,3л  130 динара

Рафаело коцка + гратис сок кока - кола  0,3л 130 динара

Домаћа кафа + гратис лимунада 0,3л 90 динара

Хвала свим купцима који су допринели да овај објекат успешно послује већ пет година. Трудићемо се да Вам и даље пружимо квалитетну услугу и укусне производе.

Ваш Leon FOOD.

Оцените овај чланак
(0 Гласова)
Последњи пут измењено петак, 26 новембар 2021 15:32

Сродни чланци