Одштампајте ову страницу

Илић: Протести у Врању немају везе са екологијом, иза њих стоји политика

Данас је у Врању одржан протест који је почео око 14 сати и трајао је сат времена, због чега је било онемогућено функционисање саобраћаја. Блокирање саобраћаја у једној од најфреквентнијих улица у граду, код Саборног храма Свете Тројице изазвало је велико негодовање возача, који су, како су нам рекли, незадовољни и бесни јер својим аутомобилима нису могли да дођу до места на које су кренули.

Таксисти, којима је на улици поред цркве стајалиште за њихова возила, нису могли да обављају свој посао и због тога су били врло огорчени .

Милан Илић члан Главног одбора СНС каже да се њему данас јавио велики број грађана који су били незадовољи јер због тзв.еколошких протеста у граду, не могу да функционишу уобичајено и да својим аутомобилима стигну до одредишта до кога су кренули. 

-Ја знам да је протествовање демократски начин да се изрази неко незадовољство, али ови протести апсолутно немају везе са екологијом, већ иза њих стоји политика и намера да се урушава, пре свега председник Александар Вучић али и све оно што СНС последњих година ради за Србију. Овај протест мале групе људи представља својеврстан вид терора мањине над већином и овај протест, без обзира што је демократски начин изражавања незадовољства , представља угрожавање основног уставног права свих грађана Србије на слободу кретања. 

Без обзира на све то апелујем на грађане Врања да остану мирни, да не наседају на провокације како не би дошло до инцидената. Велики број грађана ми се као народном посланику јавило и изразило незадовољство због данашњих блокада саобраћаја, али верујем да ће сви остати прибрани и да ће данашњи протест проћи без инцидената, рекао је Милан Илић члан Главног одбора СНС.

Оцените овај чланак
(0 Гласова)
Последњи пут измењено субота, 04 децембар 2021 19:24

Сродни чланци