Празнично радно време и дежурства

За време празника рад у Здравственом центру Врање је реорганизован. У Дому здравља ће радити само дежурне службе од 08-18 часова. Служба хитне медицинске помоћи дежураће све време.

Радно време ковид амбуланте у АТД је од 07- 20 сати, а у дечијем и школском диспанзеру од  08 -18 сати.

Лабораторија у Дому здравља Врање радиће за време празника од 08 - 14 сати, као и главни вакцинални пункт у петак и суботу.

У Општој болници Врање рад је организован према распореду у режиму дежурстава и радиће се 24 часа, без прекида.

Из Апотекарске установе Врање обавештавају да ће у време празника радити главна Апотека на шеталишту сваког дана од 7- 24, огранак на Партизанском путу у петак, суботу и понедељак од 7 и 30 до 17 сати и у недељу од 07 и 30 до 15 сати, као и огранак Нана на Тргу братства и јединства 23. априла од 7 до пет поподне.

Ауто транспортно предузеће „Кавим Јединство“ такође има празнични ред вожње. На Велики петак и у суботу, аутобуси ће саобраћати по суботњем реду вожње.

У недељу неће бити измена, а у понедељак је опет на снази ред вожње предвиђен суботом.

Из овог предузећа напомињу да је појачан међуградски саобраћај и да ће већи број аутобуса саобраћати из Београда према Врању.

 

 

Оцените овај чланак
(0 Гласова)
Последњи пут измењено четвртак, 21 април 2022 18:34

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Како ће млади Врањанци потрошити својих 100 евра од државе? - Радио Телевизија Врање https://t.co/kUEPv2I5qR via… https://t.co/K3f1WhVASR
Председник Вучић у Врању са избеглима из Украјине - Радио Телевизија Врање https://t.co/JhiC04WNsH via… https://t.co/kYJWlg2jA6
Малине из овогодишњег рода око 700 динара за килограм - Радио Телевизија Врање https://t.co/6d9hG5WSEo via… https://t.co/5muHCVBzMc
Follow RTV Vranje on Twitter