Брачни пар из Врања ухваћен на прелазу Градина са пуним аутом сакривене робе

Цариници се свакодневно суочавају са најразличитијим покушајима кријумчарења, па им је самим тим добро позната неисцрпна машта оних који имају намеру да пређу границу са неком сакривеном робом.

Интересантан случај догодио се на прелазу Градина 3. јануара 2022. године, када су у сарадњи са полицијом, у готово свим фабричким шупљинама једног аутомобила, чак и у задњем бранику и кутијама предвиђеним за ланце за снег и прву помоћ пронађене различите наочаре и кишобрани.

Прекршај је откривен када је на улазу у земљу за детаљан преглед издвојен фијат пунто, којим је путовао брачни пар из Врања.

Током контроле, најпре су у задњем бранику аутомобила пронађене кесе са наочарима за вид и сунце.

Потом су пакети са истим садржајем и кишобранима пронађени и испод тапацирунга у пртљажнику, испод предњих седишта, у контролној табли, чак и у кутијама предвиђеним за ланце за снег и прву помоћ. 

Оцените овај чланак
(0 Гласова)

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Сумња се да је у пожару у Радовници страдала старица - Радио Телевизија Врање https://t.co/hOHcbFEv9h via… https://t.co/xiKQFVryxt
Стоиљковић: Повећан број екипа, ради се и преко радног времена - Радио Телевизија Врање https://t.co/jOMzP7ZSsk via… https://t.co/Q4tSE6WEXc
Promo - Zdravo živo domaćine, TV Vranje, danas u 17.05h https://t.co/Yi3j2SgT7O
Follow RTV Vranje on Twitter