Одштампајте ову страницу

Леон кондиторс отворио нови објекат у Горњој чаршији

Компанија ''Леон Кондиторс'' отворила је нови малопродајни објекат у Горњој чаршији. Циљ је да се приближе својим потрошачима, са куповином, под слоганом ''Упореди и уштеди.'' Приредили су и бројна изненађења и нагрaде за своје купце.

Окупили су се верни купци компаније ''Леон кондиторс'' испред новог објекта и пре свечаног чина отварања у њиховом комшилуку.

''Ово је седми објекат у Врању. Наш 13. укупно, први у Горњој чаршији. Посебно нам је драго што смо коначнo успели да нађемо неки адекватан објекат који ће бити ту за наше најверније купце, јер управо  из овог дела града имамо велики број купаца. Овде ће радити 6 младих људи, што нам је посебно драго. Простор је  170 метара квадратних, а налази се на адреси Танаска Рајића 12,'' каже Илија Стојановић, пи-ар фирме. 

Поносни су на свој успех, јер, како кажу, у Леон кондиторсу,  проближили су се својим купцима. Обезбедили су бројне поклон пакете за прве купце, свака стота куповина добија 5.000 динара, свака петстота 10.000 динара, што ће за многе бити и један од најлепших новогодишњих поклона. Константним ширењем своје мреже и са 320 запослених постали су значајан привредни субјекат у граду.

''Локална самоуправа изузетно цени и поштује рад свих привредних субјеката на територији града. Посебно оних који се максимално труде да упосле што већи број радника, да им обезбеде што боље услове за рад и што излазе у сусрет грађанима на овај начин, отварајући своје објекте и приближавајући се тржишту и нашим суграђанима,'' каже Дејан Тричковић, председник Скупштине града.

Након што су разгледали објекат и упознали се са понудом и купци су рекли своје мишљење.

''Супер је, сада овде купујем хлеб,'' каже један од првих купаца.

''Лепо, за сваког потрошача има свега,'' додаје други.

''Мени је најближе, јер живим на 20 метара одавде, много ми значи.''

''Драго нам је што се отворила ова продавница, јер ми идемо у град и плаћамо такси и то буде скупо.''

''Цене су повољне и сада на отварању, али и увек,'' кажу наши суграђани.

Понудио је Леон кондиторс и бројне промоције за своје верне потрошаче.

 

 

Оцените овај чланак
(0 Гласова)
Последњи пут измењено среда, 29 децембар 2021 12:36

Сродни чланци