Саопштење Градског одбора СНС у Врању

Савет за информисање ГрО СНС Врање издао је саопштење у коме се каже:

''Одбор ССП-а у Врању, странке финансиране од стране тајкуна Драгана Ђиласа, који судећи по истрази која данима потреса читаву Србију, на Маурицијусу, у Швајцарској, Хонг Конгу и ко зна где има преко 28 милиона евра незаконито стечених пара грађана Србије, је још једним неуспешним Саопштењем покушао да стави на стуб срама локалну власт у Врању.

Замислите само да критика на рачун рада и  капиталних инвестиција у граду долази од оних који су за  време док су били део власти “успели” да очисте градску касу претварајући Александровачко језеро у мочвару и извор заразе и уређујући корито Јужне Мораве у поређењу са којим је прашума Амазона изгледала као национални парк?

Градски одбор СНС Врање у потпуности подржава градоначелника др Слободана Миленковића током чијег  су мандата уређене финансије Града, покренуте капиталне инвестиције до сада незапамћених размера и одржане упркос глобалној пандемији коронавируса. Кризни штаб, на чијем је челу градоначелник Миленковић, успевао је и успева да спроводи све препоручене мере у складу са републичким препорукама, као и спровођење вакцинације која је тренутно темељ стицања глобалне имунизације становништва и победе над пандемијом вируса Ковид-19.

А што се тиче далекосежних и трајно негативних последица, имамо да поручимо малобројном чланству ССП-а у Врању да уживају у Маурицијском хонорару док могу јер ће текућа истрага и  Закон о пореклу имовине убрзо окончати прилив опљачканог новца, а са њим ће нестати и “мотивисаност” локалног одбора у борби за власт, каже се у саопштењу Савета за информисање ГрО СНС Врање.

Последњи пут измењено понедељак, 22 март 2021 19:12

Вукане, срећно! - Радио Телевизија Врање https://t.co/WhptdB7oX2 via @tripplesworld https://t.co/Tri7U0y9bO
Концерт за Вукана - Радио Телевизија Врање https://t.co/kARVTSnqNo via @tripplesworld https://t.co/eJcOX3TFrZ
Најбољи баскеташи у Србији. У Француску по још једну медаљу - Радио Телевизија Врање https://t.co/31vCO7ydkO via… https://t.co/fdab5D7Dgo