Доцент др Милош Николић, лидер Групе грађана „Врање Врањанцима“ нови помоћник градоначелника

Градоначелник Врања др Слободан Миленковић, именовао је доцента доктора Милоша Николића за свог помоћника у области локални привредно-економски развој, рад, запошљавање и управљање пројектима, саопштава Група грађана „Врање Врањанцима“.

Милош Николић је лидер ове ГГ, а широј јавности је познат и по академском доприносу локалној средини, као и по залагању за отварање Универзитета, за опстанак младих у граду, за развој сеоског подручја и природних потенцијала нашег града и округа.

Потиче из врањске радничке породице. Са непуних 29 година постао је доктор наука. Радио је у кабинету градоначелника Врања 2014. Након тога, као асистент на Високој школи у Врању. На ПЕП-у је стекао звање доцента и постао менаџер овог факултета. Учествовао је на бројним међународним и домаћим научним симпозијумима. Објавио је више од 50 научних радова у домаћим и међународним часописима, коаутор је уџбеника и аутор радова из области предузетништва, економије, менаџмента и финансија.

Група грађана чији је Николић лидер, саопштава да он даље политичко деловање наставља у интересу свих Врањанаца и Врањанки, у сарадњи са Српском напредном странком и свим другим релевантним политичким чиниоцима.

Поводом именовања доц. др Милиша Николића за помоћника градоначелника, ГГ „Врање Врањанцима“ саопштава да је на локалним изборима 2020. године подржала листу СНС која је однела убедљиву победу, што је резултат поштовања рада у претходном периоду, како градоначелника, тако и свих других функционера Градске управе али и осталих сектора.

-Са поносом можемо рећи да смо као једна локална политичка прича дали свој допринос, првенствено у погледу економског напретка, у погледу стварања бољих услова и већих могућности за опстанак и развој свих, првенствено младих људи у нашем граду.  

Сматрамо да је, руководећи се потребама града, афирмисањем младих људи на значајним функцијама у граду, заокруживањем тима људи који ће радити на успостављању боље пословне климе, развоју привреде, стварању бољих услова за младе, градоначелник Врања др Слободан Миленковић за свог помоћника именовао доцента др Милоша Николића за област локални привредни-економски развој, рад, запошљавање и управљање пројектима, стоји на крају саопштења ГГ „Врање Врањанцима“.

Оцените овај чланак
(2 Гласова)
Последњи пут измењено понедељак, 26 април 2021 19:33

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Из дана у дан све стабилнија епидемиолошка ситуација - Радио Телевизија Врање https://t.co/e2ir7NTyDW via… https://t.co/4q4D9sk5Fd
Градоначелник: Паркови су огледало градова, нашим можемо да се поносимо - Радио Телевизија Врање… https://t.co/KSYTpUTLhh
Све мање оболелих и све више вакцинисаних - Радио Телевизија Врање https://t.co/ZL0gDXFBBh via @tripplesworld https://t.co/4PSpK23cVR
Follow RTV Vranje on Twitter