СНС освојио све мандате на изборима за Савете месних заједница

Српска напредна странка освојила је све мандате на изборима за Савете месних заједница у Врању и Врањској Бањи. Синоћ, по затварању бирачких места, народни посланик Славиша Булатовић и градоначелник Врања др Слободан Миленковић одржали су конференцију за медије на којој су се захвалили свима који су искористили своје грађанско право и помогли да се Савети у 52 Месне заједнице конституишу.

''Бирали смо 325 чланова Савета у Врању и 51 у Врањској Бањи, укупно 376, од којих је 376 добило поверење наших суграђана. То су кандидати које је подржала коалиција предвођена Српском напредном странком,'' изјавио је посланик Булатовић, који је и честитао члановима Савета и пожелео им пуно успеха у даљем раду.

''Дефинитивно рекордна излазност од када се одржавају извори за чланове Савета Месних заједница. Основни функционална јединица јесте Месна заједница. Наши суграђани знају проблеме у својој улици, стамбеној згради, насељу и због тога их они са микро нивоа преносе свима нама који обављамо извршне функције, да нам предоче проблеме како би њихов живот у Месној заједници био што бољи. Нас, ова рекордна излазност,обавезује на бољу комуникацију и брже решавање свакодневних проблема наших грађана,'' рекао је градоначелник Миленковић.

Оцените овај чланак
(0 Гласова)

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Научни скуп у част највећег ктитора и задужбинара - Радио Телевизија Врање https://t.co/9Yt2WFIkj8 via… https://t.co/8yTsbLJhNn
Др Стојиљковић: У две ковид болнице у Врању капацитети попуњени скоро 100 посто - Радио Телевизија Врање… https://t.co/fhkCorlFxO
Врањски средњошколци и следеће недеље по комбинованом моделу наставе - Радио Телевизија Врање… https://t.co/dPAXrFlkTw
Follow RTV Vranje on Twitter