Наставите да измишљате, а ми ћемо да радимо

У нашу редакцију стигло је саопштење за јавност Савета за културу ГрО Српске напредне странке у Врању, поводом текста ССП: ,,Напредњачки шоу предуго траје, спустимо им завесу“.

Преносимо га у целости:

„За сваку похвалу је то што помно пратите рад Српске напредне странке. Но, заборављате чињеницу да у вашим редовима имате некадашње високе функционере у локалној самоуправи, који су показали колико знају и умеју и сви добро знамо како су се прославили.

Овог пута сте ударили не само на добитнике, већ и на ученике и пpoфесоре који су били укључени у облежавање значајног јубилеја. Дрзнули сте се, опијени мржњом да девалвирате рад гимназијалаца и просветних радника. Говорите о обележавању 140  година постојања Гимназије у Врању, а критикујете културу. Питамо вас да ли знате да је Гимназија образовна установа, а не установа културе? Да сте се бавили образовањем вероватно бисте знали, међутим, како сте се бавили неким  другим пословима, овај део градива вам је промакао.

Када је култура у питању, овог пута ћемо вас описати врло кратко.....

,,Културо, еве ме...!“толико о вама и вашем знању.

О култури говори особа  из  ССП-а која зграду СЕЛАМЛУКА у свом видео запису назива ,,САЛЕМЛУК'' и то у више наврата.

Све сте тиме рекли. Наставите да измишљате, а ми ћемо да радимо, јер то вас највише боли. Дела говоре више од речи. А наша дела су обећано – испуњено.

Реновирана је Музеј кућа ,,Бора Станковић“, завршена изградња позоришта, глумци изводе свој репертоар на даскама које живот значе, у својој згради. Отворен је биоскоп, завршава се реконструкција управо те зграде чији назив ви и не знате или ћете га можда мењати. Санирана је Прибојчићева кућа. Завршена реконструкција парка. урађена санација  више објеката у којима се реализује образовно-васпитни рад и још много, много тога. Добро је да грађани Врања виде и знају шта је и колико урађено.

Саветујемо вам, да ако већ претендујете да будете на власти, изложите програм и предлоге. Но, ви их очигледно немате! Разумљиво је онда због чега се служите примитивним методама.

Ми ћемо и даље да градимо и радимо, а ви господо наставите са снимањем видеа", наводи се у саопштењу које потписује Савет за културу ГрО Српске напредне странке у Врању.

 

Оцените овај чланак
(1 Глас)

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Вукане, срећно! - Радио Телевизија Врање https://t.co/WhptdB7oX2 via @tripplesworld https://t.co/Tri7U0y9bO
Концерт за Вукана - Радио Телевизија Врање https://t.co/kARVTSnqNo via @tripplesworld https://t.co/eJcOX3TFrZ
Најбољи баскеташи у Србији. У Француску по још једну медаљу - Радио Телевизија Врање https://t.co/31vCO7ydkO via… https://t.co/fdab5D7Dgo
Follow RTV Vranje on Twitter