Савет за информисање Градског одбора Српске напредне странке у Врању упутио је саопшење за јавност у коме се каже:

Поводом недавног устоличења бившег и садашњег председника и потпредседника ГрО Народне странке у Врању, било би сасвим очекивано да останемо неми, да ова изборна скупштина следбеника Вука Јеремића и некадашњег саветника бившег председника Бориса Тадића, није послужила као изговор за прозивку Српске напредне странке у Врању.

Кажемо устоличења јер за оне који следе идеју Вука Јеремића, који се, у свима познатом снимку разговора са Миланом Роћеном, некадашњим амбасадором Црне Горе хвали, цитирамо ,,је*ањем мајке Србији и Црној Гори“, у тако прижељкиваним фотељама државних функција више никада неће бити места.

Дужни смо и да вас упознамо са чињеницом да ваш тзв. ЛОКАЛНИ ПРОГРАМ РАЗВОЈА ГРАДА из 2019. године у коме се залажете за Врањску Бању и довођење инвеститора, никако не подразумева недавну посету Вука Јеремића која је послужила за показну вожњу порше ,,кајеном” у циљу промо бахаћења челника Народне странке. Колико ироније у самом називу!

И као шлаг на торти, том вашем тужном скупу се обратио, ви кажете некадашњи начелник Генералштаба ВС Здравко Понош, заправо зет усташког кољача из Другог светског рата Франа Лиштице и директни учесник у слабљењу и разоружавању  Војске Србије кога ће Србија вечито памтити по топљењу тенкова и човека коме су стране агенције смењивале неподобне официре.

Узевши све у обзир, ,,громки аплауз” којим се Инфо Врањске хвале са скупштине, је нешто чији се одјек од издаје Народне странке неће предалеко чути!, стоји у саопштењу Граског одбора СНС у Врању.

Постављена цистерна са водом у центру града - Радио Телевизија Врање https://t.co/1BGnSBFBU4 via @tripplesworld https://t.co/2CQ46xEZQO
Епидемиолог: Обазривост на летовању неопходна - Радио Телевизија Врање https://t.co/NUxZ6QHRNE via @tripplesworld https://t.co/nkYC7K3XUy
У току израда пројекта за санацију Александровачког језера - Радио Телевизија Врање https://t.co/hInyqQdJQ5 via… https://t.co/3dNjxHxpw6