Саопштење за јавност ГрО СНС

Саопштењем за јавност огласио се Савет за информисање ГрО СНС у Врању које преносимо у целости.

-Сведоци смо да је последњих дана дугогодишња оркестрирана кампања усмерена против председника државе Александра Вучића и његове породице, добила једне нове, морбидније оквире.На делу је стварање атмосфере јавног таргетирања, осуде  или  шефа државе и све то уз помоћ тајкунско – мафијашког лобија који има за циљ дестабилизацију државе и повратак на политичку сцену Србије политичких марионета и лопова бивше власти.

Године за нама су показале да смо јединством и одлучношћу успели да не само од похаране земље пред банкротом, направимо лидера у региону на инвестиционом и економском плану, већ смо ојачали одбрамбену снагу државе и смањили стопу криминала на ниво незапамћен у новијој историји.

У жељи да сачувамо тековине модерне Србије коју смо изградили, Градски oдбор Српске напредне странке у  Врању најоштрије осуђује овај покушај компромитације председника Александра Вучића пружајући му безусловну подршку у јединственој борби против организованог криминала.

Предаја није и никада неће бити опција, каже се у саопштењу Савета за информисање ГрО СНС Врање.

Последњи пут измењено петак, 23 јул 2021 13:13

Др Митић: Од 120 у болници, само је 1% вакцинисаних пацијената - Радио Телевизија Врање https://t.co/4wcck4AwwT via… https://t.co/SoxOnCDBgf
Млади заинтересовани за програмирање - Радио Телевизија Врање https://t.co/Qm6S8JAms5 via @tripplesworld https://t.co/hyibjqqzWs
Субвенције за незапослене - Радио Телевизија Врање https://t.co/bqP5vFLhRk via @tripplesworld https://t.co/1zDeVmlCUC