Одштампајте ову страницу

Одговор на информацију: Лажни борац за екологију Александар Јовановић

Нашој редакцији достављен је демант информација које су објављене у преузетом тексту  под насловом „Лажни борац за екологију Александар Јовановић Ћута спрема хаос за сутра”, а који је објављен на нашем порталу 10. септембра 2021.

http://www.rtv-vranje.rs/index.php/home/p-li-i/item/29276-lazni-borac-za-ekologiju-aleksandar-jovanovic-cuta-sprema-haos-za-sutra.html

Демант Александра Јовановића преносимо у целости:

„У наслову наведеног текста интернет портала Радио телевизије Врање наведено је како Александар Јовановић Ћута "спрема хаос за сутра" односно за "Еколошки устанак" који се одиграо 11. септембра ове године. Даље је наведено како Јовановић планира да изазове инциденте те да ће у ту сврху ангажовати своје сараднике из покрета како би изазвали физичко насиље при чему би наводно Јовановић испао жртва.

Све горе наведене информације су неистините будући да Александар Јовановић Ћута никада није планирао спремање хаоса за Еколошки устанак, нити је икада са својим "сарадницима из покрета" планирао да они узазову инциденте како би он испао жртва физичког насиља. У оквиру покрета ОРСП такав план никада није постојао, и све пренете информације из наведеног текста су потпуно неистините“.

Оцените овај чланак
(0 Гласова)

Сродни чланци