Одштампајте ову страницу

ГО СНС: Портал потплаћен да води немилосрдну кампању против актуелне власти

У синоћњој емисији Хит Твит на телевизији Пинк, гост Драган Ј. Вучићевић рекао је да је „Саша Стојковић, из Врања, који се представља као независни новинар, има неки портал тамо, у једној транши добио милион и двеста хиљада динара”. Захваљујући постојању заиста слободних медија и слободе говора на чији се недостатак, позивају углавном плаћенички медији у Србији, изјавом господина Вучићевића, срушен је мит о независном новинарству Саше Стојковића и Инфо – Врањских“, стоји у саопштењу Савета за информисање Градског одбора Српске напредне странке у Врању које преносимо у целости:

Не можете се ни на један начин самопрозивати „светиоником слободне речи” када је портал који поседујете заправо још један у низу потплаћених са циљем вођења немилосрдне кампање против актуелне власти. И то би било најгоре у свему, да се, назовимо га правим именом, медиј тајкуна Драгана Ђиласа, не служи лажима, измишљотинама и изокретању руглу свега учињеног зарад побољшања положаја грађана Врања и југа Србије. Да не спомињемо лицемерје у тобожњој бризи за раднике Геокса.
Сложићеш се, да нема потребе за формалношћу, јер си Стојковићу одавно погазио сва правила бонтона и доброг укуса.
А како и не би кад имаш милион и двеста хиљада разлога за то! Остаје само питање, вреди ли онај патетични подкаст Инфо - Врањских са Драганом Ђиласом десет хиљада евра?
И за крај, нико није могао да пропусти твоје хваљење великим повратком у редове глумачког ансамбла Позоришта „Бора Станковић” у Врању, али узевши у обзир да те нико још није видео у ни једној представи, остаје питање да ли дознакама сумњивог порекла избегаваш обавезе неквалификованог глумца са занатском школом и у исто време испуњаваш обавезе из уговора тешког милион и двеста хиљада динара? Али то остављамо инспекцији рада да утврди“, стоји у саопштењу Савета за информисање Градког одбора СНС у Врању.

Оцените овај чланак
(0 Гласова)

Сродни чланци