ГрО СНС - критика без аргумената и пљување по свему

У нашу редакцију стигло је саопштење за јавност Савета за информисање ГрО СНС у Врању, које преносимо у целини.

Ето и то дочекасмо, да се ГрО Народне странке у Врању и још пар оних са самог дна листе политичких странака у Србији, у недостатку било какве подршке грађана, уједине у ономе чему су и намењени, критици без аргумената и пљувању по свему што никада нису били кадри да замисле, још мање реализују.

Заиста би било неодговорно од стране актуелне власти да прихвати ,,добронамерну оцену” новогодишњих фигура у Градском парку од оних који не виде разлику између уметничког стваралаштва и кутије бомбоњере коју свако од њих и данас држи на делу намештаја као ненадокнадиви естетски додатак животном простору.

Изгледа да су, поред декоративним предметима оптерећени и краткорочним сећањем, јер су преко ноћи заборавили да су чиниоци бивше власти у којој су на овај или онај начин имали удела, пред новогодишњу ноћ мењали код некадашње Робне куће последњу цифру на искрзаном жичаном лампиону, који постаде још већи проблем по наступању друге деценије 21. века.

У својој бестидности нису пропустили ни да спомену лечење болесне деце, оне за коју је 2012. године одобрена терапија за свега 8 (осам) малишана, а за коју је ове године у републици издвојено милијарду и 950 милиона!

На најнеморалнији начин су оптужили и локалну власт у Врању да не брине о болесној деци, што је апсурд у сваком погледу јер се од 2016. године сва средства намењена организованом дочеку Нове године на јавном простору уплаћују на јединствени наменски рачун за лечење деце оболеле од малигнитета и других тешких болести, тако да не рачунајући текућу годину, уплаћена средства премашују 30 милиона динара.

Не могу називати ,,недомаћинском и по буџет града деструктивном влашћу” ону која по  оцени Државне ревизорске институције и Одбора за финансије представља пример добре праксе у финансијској консолидацији, за разлику од периода бивше власти у коме је Србија доживела потпуну пропаст.

И да закључимо, не плаше нашу децу футуристичке фигуре из парка, већ све нас ужасава помисао да би о заједничкој будућности нас и наше земље хтели да опет одлучују они који су је опљачкали и довели до ивице банкрота, стоји у саопштењу за јавност ГрО СНС у Врању.

 

Оцените овај чланак
(0 Гласова)

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Сумња се да је у пожару у Радовници страдала старица - Радио Телевизија Врање https://t.co/hOHcbFEv9h via… https://t.co/xiKQFVryxt
Стоиљковић: Повећан број екипа, ради се и преко радног времена - Радио Телевизија Врање https://t.co/jOMzP7ZSsk via… https://t.co/Q4tSE6WEXc
Promo - Zdravo živo domaćine, TV Vranje, danas u 17.05h https://t.co/Yi3j2SgT7O
Follow RTV Vranje on Twitter