Драган Антић одговара Градском одбору СНС

Не могу да вам се обратим са господо, јер то нисте, стоји у саопштењу које  је послао Драган Антић и које преносимо у целини.   

Изгледа да вас је много нажуљао један грађанин, јер нисте навикли да неко смело изађе и каже оно што мисли. Нисте навикли да се неко бори за своју земљу, свој град и будућност деце. Једино што знате је да се борите за свој џеп, да уцењујете људе, муљате и ваљате се у блату. Знам да вас није брига ни за народ ни за Србију ни за град. Својој деци сте обезбедили станове у Београду, викендице по Копаонику, а нама ћете оставити пустош.

Него, кад сте толике моралне громаде, што се кријете иза странке? Зашто нисте изнели и доказ за своје тврдње на рачун моје маленкости? Ја наступам као грађанин именом и презименом - Драган Антић. Величине, потпишите се испод саопштења својим именом и презименом.

Навикли смо већ на ваше блаћење свакога ко дигне глас против неправде, система и вредности које сте нам наметнули. Ви никада нећете разумети оно за шта се ја борим, јер ви не знате шта је слобода, част и образ!

Могу само да вас позовем на ТВ дуел, и то вас пет на мене једнога, што би рекао ваш председник. Бирајте телевизију коју хоћете. За разлику од вашег председника, ја ћу се сигурно одазвати, каже Драган Антић који се овом приликом потписао као Ел Чапо.

Оцените овај чланак
(1 Глас)

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Усвојен Нацрт модернизације јавне расвете на стотој седници Већа - Радио Телевизија Врање https://t.co/PnEJnT80zt v… https://t.co/1wWfuKkquM
Подршка младима - Данас је Међународни дан младих - Радио Телевизија Врање https://t.co/mNWjguAfXZ via… https://t.co/72ywGZsjbP
Заменица градоначелника: Упутство Министарства просвете јасно - Радио Телевизија Врање https://t.co/DRjXdnx0Ma via… https://t.co/oEh4Pmrzsk
Follow RTV Vranje on Twitter