Недимовић, Jованов, Пантић Пиља и Павков посетили газдинство породице Брајков у Суботици

Приликом обиласка Севернобачког округа Бранислав Недимовић, Миленко Јованов, Биљана Пантић Пиља и Сара Павков посетили су газдинство породице Брајков у Суботици.

„Да би српски пољопривредници опстали и напредовали, пре свега морају да имају мир и стабилност, а за тај предуслов неопходна је одговорна власт која се бори за своје грађане. Ту стабилност нашој Србији могу да обезбеде само Александар Вучић и Српска напредна странка, и то смо много пута доказали, наша дела све говоре. Ови вредни људи и наша држава заједно обезбеђују велике количине хране, и то не само за наше потребе и тржиште, већ и за многе друге, и то је прави доказ да заједно можемо све“, рекао је Бранислав Недимовић.

Биљана Пантић Пиља рекла је да је циљ Српске напредне странке да наставимо са развојем Србије у сваком сегменту друштва, јер само док градимо и радимо можемо да идемо напред. Сада треба да наставимо даље, јер само заједно можемо све, нагласила је Пантић Пиља. 

„Инвестиције у српску пољопривреду расту сваке године, држава је ту да помогне сваком домаћину, свакој породици. Јаки пољопривредници су синоним за успешну Србију, а да би тако и остало, на челу наше државе мора да буде одговорна и посвећена особа, а то је Александар Вучић“, истакао је Миленко Јованов.

Сара Павков рекла је да су млади будућност Србије, као и будућност у пољопривреди, а да бисмо били сигурни у нашу будућност, наша држава је обезбедила посебне погодности за младе парове који желе да остану на селу и да развијају свој посао. Сви сектори у Србији иду снажно напред, али нам је потребна помоћ грађана да тако буде и у будућности. Зато је неопходно да у што већем броју изађемо на изборе и подржимо напредак наше земље са председником Вучићем на челу“, закључила је Павков.

Дејан Брајков истакао је да се његова породица бави пољопривредом и сточарством, и да су веома поносни што имају могућност да своје газдинство прошире захваљујући раду, али и држави која помаже кроз различите субвенције. Како је навео, топло препоручује младим људима да остану на својим огњиштима и да не напуштају село, јер данас је уз одговорну државу све могуће.

 

 

Оцените овај чланак
(0 Гласова)
Последњи пут измењено понедељак, 07 март 2022 16:14

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Уручене омладинске картице - Радио Телевизија Врање https://t.co/EXtXqKh00W via @tripplesworld https://t.co/7BMpIg0PYU
Цена хлеба ограничена на 53,5 динара, привремено забрањен извоз пелета - Радио Телевизија Врање… https://t.co/QsjdCJ1BGh
Постхумно објављена драма „Газда Глигор“ Душана Ђорђевића - Радио Телевизија Врање https://t.co/4fLR3cOHBD via… https://t.co/xGqLDKqBeX
Follow RTV Vranje on Twitter