Петар Петковић, Милица Николић и Ђорђе Дабић обишли Шумадијски округ

Петар Петковић, Милица Николић и Ђорђе Дабић обишли су данас Шумадијски округ, а приликом посете Аранђеловцу истакли су и битност улагања у породичне послове, нарочито оне који чувају традицију.

Данас се у Србији убрзано гради, наша држава ће ускоро бити потпуно премрежена брзим саобраћајницама, аутопутевима и железничким пругама, а то је од суштинског значаја за развој свих општина, предуслов за развој привреде, нове инвестиције, радна места, туризам али и за останак младих у нашој земљи, рекао је Петар Петковић.

 

Милица Николић истакла је да развој етно туризма у срцу Шумадије доприноси повећању просечних плата тог краја. Наш циљ је да просечна плата у Србији буде 1000 евра, али нам је за то неопходно да, пре свега, сачувамо мир и стабилност, што јесте политика и председника Вучића и Српске напредне странке, наша политика је политика одговорности и политика развоја, а грађани знају да када ми нешто обећамо да то и испунимо, поручила је Николић.

 

Ђорђе Дабић напоменуо је да држава све више улаже у руралне делове градова и општина. Живот је најлепши ван града, у природи, рекао је Дабић и посебно напоменуо да се данас улаже више него икада у очување животне средине, пошумљавање, екологију, фабрике за пречишћавање отпадних вода, али да морамо заједно да бринемо о нашој Србији.

  

 

 

Оцените овај чланак
(0 Гласова)

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Уручене омладинске картице - Радио Телевизија Врање https://t.co/EXtXqKh00W via @tripplesworld https://t.co/7BMpIg0PYU
Цена хлеба ограничена на 53,5 динара, привремено забрањен извоз пелета - Радио Телевизија Врање… https://t.co/QsjdCJ1BGh
Постхумно објављена драма „Газда Глигор“ Душана Ђорђевића - Радио Телевизија Врање https://t.co/4fLR3cOHBD via… https://t.co/xGqLDKqBeX
Follow RTV Vranje on Twitter