Никола Селаковић, Сара Павков и Ивана Николић обишли су данас Поморавски округ

Никола Селаковић рекао је да смо у претходним годинама могли да видимо шта све Србија може да учини када је јака, сложна и када зна шта жели – да стане на ноге, усправи се и учини добро и себи, и свим својим људима. Само мирна и стабилна Србија може да гарантује просперитет сваком свом грађанину и читавој нашој држави, такву Србију морамо да сачувамо, а дан одлуке је 3. април, закључио је Селаковић.

        

Сара Павков поручила је да напредњаци слушају потребе грађана, али и потребе природе. Зато смо обезбедили простор за све привреднике, домаће и стране, мале и велике, али ту нисмо стали, већ смо обезбедили и додатна средства за заштиту животне средине, истакла је она. Да бисмо сачували овакве природне лепоте, ми морамо да имамо јаку привреду, морамо да сачувамо мир и стабилност, а то можемо да обезбедимо само са Александром Вучићем на челу, поручила је Павков.

       

Не може се напредовати без малих и средњих предузећа. Нашој држави су веома битне мале породичне фирме, јер оне задржавају младе људе и нуде им просперитет, који се оглада огледа и у развијеној инфраструктури коју Србија данас има, и која ће тек да се гради у будућности, рекла је Ивана Николић.

 

 

Оцените овај чланак
(0 Гласова)

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Уручене омладинске картице - Радио Телевизија Врање https://t.co/EXtXqKh00W via @tripplesworld https://t.co/7BMpIg0PYU
Цена хлеба ограничена на 53,5 динара, привремено забрањен извоз пелета - Радио Телевизија Врање… https://t.co/QsjdCJ1BGh
Постхумно објављена драма „Газда Глигор“ Душана Ђорђевића - Радио Телевизија Врање https://t.co/4fLR3cOHBD via… https://t.co/xGqLDKqBeX
Follow RTV Vranje on Twitter