Ирена Вујовић, Миленко Јованов, Ивана Поповић и Лука Кебара обишли Мачвански округ

Овде, у Мачванском округу, у Крупњу, могли смо да видимо колико значи слобода за наш народ, и зато је данас најважније да сачувамо мир и стабилност, јер нам гарантују слободу, али и да наш народ, наша деца неће страдати за било чије интересе, него да ће да живе за себе, своје породице, за Србију, рекао је Миленко Јованов. Он је истакао да је баш зато важно да подржимо председника Вучића у борби за интерес Србије, а Вучић је, истакао је Јованов, показао да се за тај интерес и те како уме да избори.

Србија је на путу успеха, а за даљи економски напредак неопходни су нам мир и стабилност, поручила је Ирена Вујовић. Наша дела говоре да када смо уједињени, заједно, ми можемо све, а пред нама је период још снажније борбе и за очување животне средине, и за даљи економски развој Србије, рекла је Вујовић.

Деца су наше благо, и зато морамо да се боримо да наша деца живе у стабилној држави, у земљи која ће наставити да се развија, земљи која ће се поносити што је самостална, али и безбедна. Слободу, коју смо скупо платили кроз историју, морамо да сачувамо, али морамо да сачувамо и мир, јер без тога нема добре будућности за нашу децу, рекао је Лука Кебара.

Ивана Поповић нагласила је да се Мачвански округ истиче по много чему, пре свега због духа народа који ту живи, који је, по њеним речима, увек био спреман да жртвује све за слободу своје отаџбине. Мир, нажалост, није нешто се подразумева, морамо да наставимо да водимо одговорну и мудру политику, политику стабилности и развоја Србије, каква је политика нашег председника Вучића и СНС-а, додала је Поповић.

 

Оцените овај чланак
(0 Гласова)
Последњи пут измењено среда, 16 март 2022 18:38

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Највећи Сајам запошавања до сада у Врању - Радио Телевизија Врање https://t.co/bXVkLwXZ0c via @tripplesworld https://t.co/jBlqdyzN9y
У Врању дозвољена ванпијачна продаја - Радио Телевизија Врање https://t.co/nGBE4PhWwb via @tripplesworld https://t.co/mp6BARhUud
У част чувеном Врањанцу: Научна конференција посвећена Ђорђу Тасићу - Радио Телевизија Врање… https://t.co/wGnQTPWop0
Follow RTV Vranje on Twitter