Синиша Мали, Невена Ђурић и Ана Белоица обишли су данас Борски округ

Kандидати за посланике листе „Александар Вучић - Заједно можемо све“ Синиша Мали, Невена Ђурић и Ана Белоица обишли су данас Борски округ и том приликом посетили и фирму ,,Жакица и Дакица’’ која се бави сакупљањем и обрадом шумских плодова.

''Бор, као и цела наша Србија, убрзано се развија и расте. Отварају се нове фабрике, долазе нове инвестиције, а са њима и нова радна места. РТБ Бор је данас један од највећих извозника, где ради 8000 људи, и то је доказ како се одговорном политиком гради јака и стабилна држава,'' рекао је Синиша Мали. ''Некада су они који водили нашу државу имали „генијалне“ идеје да се сади кикирики у Борском округу, а данас исти ти желе да затварају руднике и да велики број људи поново оставе без посла и било какве перспективе,'' додао је Мали. Мали је рекао и да су пред Србијом велики изазови, и зато су нам неопходни мир и стабилност, да бисмо наставили да градимо и јачамо нашу државу, и због тога је веома важно да имамо одговорну владу и јаког председника, јер само заједно можемо све.

''У оваквим турбулентним временима само ако останемо заједно можемо да превазиђемо светску кризу. Наш задатак је да сачувамо мир и стабилност како бисмо обезбедили повољан привредни амбијент, јер једино тако мали привредници попут ,,Жакица и Дакица“, али и велики инвеститори широм Србије могу да раде са што мање застоја, али и да наставе да се развијају и запошљавају још људи. Не можемо да наставимо да се развијамо без подршке свих грађана, и зато је неопходно да трећег априла подржимо председника Вучића и СНС, политику даљег просперитета Србије,'' рекла је Невена Ђурић.

''Цена успеха је велики труд, много рада и посвећеност послу. Ми се сваким даном трудимо и радимо све више, а све у циљу да нашим грађанима обезбедимо бољи животни стандард. Свуда широм Србије раде се различити инфраструктурни пројекти, као предуслов да се људима обезбеди бољи и лакши живот, а та инфраструктура помаже и младим људима да заснују свој бизнис и да остану на својим огњиштима,'' поручила је Ана Белоица.

 

Оцените овај чланак
(0 Гласова)
Последњи пут измењено среда, 23 март 2022 18:30

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Уручене омладинске картице - Радио Телевизија Врање https://t.co/EXtXqKh00W via @tripplesworld https://t.co/7BMpIg0PYU
Цена хлеба ограничена на 53,5 динара, привремено забрањен извоз пелета - Радио Телевизија Врање… https://t.co/QsjdCJ1BGh
Постхумно објављена драма „Газда Глигор“ Душана Ђорђевића - Радио Телевизија Врање https://t.co/4fLR3cOHBD via… https://t.co/xGqLDKqBeX
Follow RTV Vranje on Twitter