Одштампајте ову страницу

Српска десница: Нерегуларности при потписивању листе кандидата у Врању

Градски одбор Српске Деснице у Врању, осећа моралну обавезу да се огласи Саопштењем за јавност, како би се указало на евентуалне проблеме на самом почетку изборног процеса.

Према информацијама којима располажемо, а које су итекако одјекнуле у јавност, у протекла два дана, у нашем граду, је дошло до низа нерегуларности при потписивању листе кандидата за народне посланике и листе кандидата за одборнике Скупштине града Врања. По речима наших суграђана, покушано је изнуђивање потписа за које је нуђена одређена накнада.

Лако је окупљати и врбовати жене и омладинце кроз разне коктеле и прославе зарад слика у јавности али потписивање листе кандидата за народне посланике и одборнике је озбиљна и врло одговорна ствар. Зашто трговати истим, ако толика подршка грађана заиста постоји?

Српска Десница овим путем тражи од надлежних да омогући да се изборни процес одвија у складу са законом, утврђивање свих чињеница и да починиоци и одговорни за овакве злоупотребе кривично одговарају, стоји у саопштењу Градског одбора Српске Деснице.

 

Оцените овај чланак
(0 Гласова)
Последњи пут измењено понедељак, 09 март 2020 11:46