Град подржава пољопривредна удружења

Градоначелник Врања Слободан Миленковић са представницима пољопривредних удружења потписао jе уговоре о додели финансиjских средстава за реализациjу програмских активности за успостављање и jачање удружења у области пољопривреде на териториjи града  за ову годину.

Потписани су уговори са седам удружења. За ове намене из буџета града издвоjена су средства у висини од око 8 милиона динара.

"Наш заjеднички циљ jе да анимирамо и покренемо људе да формираjу оваква удружења у свим областима пољопривреде. На вама jе да се добро организуjете и да што више људи упознате са овим концептом рада. На таj начин пољопривредна производња се може значаjно унапредити, на добробит свих. У наредном периоду, из буџета града средства за ове намене биће значаjно повећана. Поред тога, веома нам jе важно улагање у инфраструктуру, jер jе циљ да села буду комунално уређена. Надам се да ћемо овим новим концептом успети да привучемо што више људи да се организуjу у удружења, а самим тим унапреде своjу пољопривредну производњу и остваре веће приходе", рекао jе градоначелник.

Оцените овај чланак
(0 Гласова)

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Научни скуп у част највећег ктитора и задужбинара - Радио Телевизија Врање https://t.co/9Yt2WFIkj8 via… https://t.co/8yTsbLJhNn
Др Стојиљковић: У две ковид болнице у Врању капацитети попуњени скоро 100 посто - Радио Телевизија Врање… https://t.co/fhkCorlFxO
Врањски средњошколци и следеће недеље по комбинованом моделу наставе - Радио Телевизија Врање… https://t.co/dPAXrFlkTw
Follow RTV Vranje on Twitter