Одштампајте ову страницу

Напето за кошаркаше и фудбалере

By РТВ новембар 11, 2011 0

Кошаркаки викенд у Српској лиги биће врло интересантан. Југ у Врању у суботу у 19 сати дочекује Младост из Зајечара и нема алтернативу, мора да победи.

 

Врањским кошаркашима сада долазе утакмице са нешто слабијим противницима па је то прилика да се сакупе бодови за мирну луку на табели. У Бујановцу у недељу у 17 сати играће се Пчињски дерби измећу БСК Јуниора и ханске Мораве. Дебитант у лиги против најпријатнијег изненађења првенства. Силна Морава, која редом руши фаворите и на овом мечу ће играти на победу. Домаћи БСК Јуниор изгледа да још тражи игру па је и њима ова утакмица прекретница. Регионална Радио телевизија Врање одложени пренос овог меча емитоваће на свом програму у недељу у 22 сата.

Утакмица у невреме за Фудбалски клуб Динамо. Меч 13. кола који се игра у Врању у недељу у 13 сати и 30 минута је сусрет првопласираног Радничког из Свилајнца и врањског тима који дели последње место на табели Српске лиге. Динамо десеткован картонима, Раднички долази по бодове па ће утакмица бити набијена емоцијама. Радник у Сурдулици дочекује Цар Константина из Ниша и после пораза у Зајечару мора да се вади на Нишлије. БСК мора у Бујановцу да савлада Моравицу, како би зимовао ван опасне зоне на табели Нишке фудбалске зоне. Морава у Владичином Хану очекује Пуковац.

После прошлонедељног неиграња утакмице са екипом из Врбаса, Клуб малог фудбала Врање игра у Нишу са Наисусом. Биће то борба прса у прса па ће победника одлучити нијансе.

Оцените овај чланак
(0 Гласова)