Југу из Врања прети казна избацивања из лиге

Кошаркашки клуб Југ из Врања грца у проблемима. Осим лоших резултата који прате кошаркаше Југа у овој сезони, прети им и казна избацивања из лиге.

Клуб који већ дуже време нема управу већ не две првенствене утакмице, које је играо као домаћин у Врању, није исплатио трошкове службених лица, што се коси са чланом 59 Пропозиција такмичења. Југу је за прву утакмицу дат последњи рок за намирење дуга до среде 23. ег новембра, али тај рок није испоштован. Како и друга утакмица није исплаћена дошло је до суспензије првог тима Југа. На молбу председника Региона Јужне Србије и Председника удружења клубова Прве српске лиге, рок за плаћање је пролонгиран до петка 2. ог децембра.  Ако се и овај рок не испоштује. Југу из Врања ове две утакмице биће регистроване службеним резултатом 20:0 за противнике и аутоматски по члану 59 Пропозиција такмичења клуб ће се искључити из даљег такмичења, са свим последицама које из те одлуке проистичу. Дали ће Југ доживети судбину Рукометног клуба Врање остаје да се види.

 

Оцените овај чланак
(0 Гласова)

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Укинута ванредна ситуација - Радио Телевизија Врање https://t.co/9xUB5T2oXw via @tripplesworld https://t.co/MBhXCrklrm
Милица и Катарина на Републичком такмичењу младих талената - Радио Телевизија Врање https://t.co/fST75lNBhZ via… https://t.co/AYGcmoBABb
Јако невреме у Врању - Радио Телевизија Врање https://t.co/ViPTAmme7n via @tripplesworld https://t.co/v1o4t0owov
Follow RTV Vranje on Twitter