Поклон пакети за ковид пацијенте

Здравствени центар у Врању добио је донацију у виду 200 пакета за ковид пацијенте који се налазе на лечењу у болницамма, али и поклоне за запослене. Реч је о пакетима који садрже намирнице и средства за хигијену, а које је Центар за друштвене интеграције обезбедио уз помоћ људи добре воље, појединаца и установа.

Сви они који због борбе са ковидом 19 нису у својим домовима за време новогодишњих празника добили су поклон пакете са основним средствима за хигијену, као и соковима и водом. Сваки од пакета садржи и посебну поруку охрабрења за све оне који воде тешку битку против невидљивог непријатеља. Менаџмент Здравственог центра у Врању преузео је донацију коју је припремио Центар за друштвене интеграције уз помоћ људи добре  воље из Врања, али и целе Србије, након чега су их уручили пацијентима који су на лечењу у ковид болницама.

др Љиљана Антић, директорка Здравственог центра Врање:

-200 пакета за наше ковид пацијенте и донирају нам поклоне за здравствене раднике који су запослени у ковид систему. Овом приликом они не показују своју хуманост први пут, више пута су то урадили у току године, тако да њима посебну захвалност дугујемо ,каже др Љиљана Антић, директорка Здравственог центра Врање.

Директорка Антић искористила је прилику да се захвали и свим Здравственим радницима који су показали велики труд у борби против короне од марта месеца.

-Искористила бих ову прилику да свим запосленима у ковид и нековид систему честитам предстојеће празнике, захвалим се свима њима, заиста искрено, на мукотрпном, тешком раду, на великој пожртвованости и хуманости коју су показали, нарочито ове године, када смо имали поред свих других обавеза и борбу против ковида 19 и да им пожелим личну и породичну срећу и да сви заједно наставимо до краја борбу против ковида и да све радне задатке обављамо на најбољи могући начин и у 2021. години, истиче Антићева.

Директорка је и свим грађанима Пчињског округа честитала предстојеће празнике са најлепшим жељама за добро здравље, срећу и успех, али и медијима који су у току целе године благовремено извештавали грађане.  

 

 

Оцените овај чланак
(0 Гласова)
Последњи пут измењено четвртак, 31 децембар 2020 14:14

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Вукане, срећно! - Радио Телевизија Врање https://t.co/WhptdB7oX2 via @tripplesworld https://t.co/Tri7U0y9bO
Концерт за Вукана - Радио Телевизија Врање https://t.co/kARVTSnqNo via @tripplesworld https://t.co/eJcOX3TFrZ
Најбољи баскеташи у Србији. У Француску по још једну медаљу - Радио Телевизија Врање https://t.co/31vCO7ydkO via… https://t.co/fdab5D7Dgo
Follow RTV Vranje on Twitter