Интернационални карате турнир у Врању

Интернационални карате турнир у Врању

Град Врање био је домаћин 25. Интернационалног карате турнира који је одржан у Спортској хали у организацији Карате клуба „Врање“. Такмичило се више од 200 каратиста из Бугарске, Северне Македоније, Босне и Херцеговине и Србије.

Турнир је отворио градски већник Ненад Ђорђевић и том приликом истакао да је Град отворен да пружи подршку свим спортистима и људима добре воље.

„Више од 2 деценије смо домаћини оваквих дружења и драго нам је да сте наши гости. Град Врање је град отвореног срца и радујемо се увек када видимо насмејана дечја лица. Настојимо да нашим спортистима обезбедимо што боље услове и могућност за усавршавање и даљи напредак. Ово је прилика да се размене искуства, да деца покажу колико су напредовала и да се друже. Карате клуб „Врање“ је колектив који од свог оснивања усмерава децу на исправан пут и негује праве вредности. Поносни смо на њихове резултате и сигурни смо да ће их у годинама пред нама бити још. Свим учесницима турнира желим срећу. Добродошли сте у Врање увек“, поручио је већник.

Каратисти су се такмичили у појединачној и екипној конкуренцији у катама и борбама. У генералном пласману најбољи су били такмичари из Сјенице.

Please follow and like us:
Спорт