Истина о Данилу Вучићу: Из прве руке

Извор: Конзервативни покрет Наши

Данила Вучића знам  још од његових најранијих дана, када је још као дечак долазио на  скупове које су организовале родољубиве организације. Сећам се првог пута када сам га видео  био је то један од скупова за очување Косова и Метохије  – „Никад граница – Косово је Србија“ на који је дошло стотине људи.

Мали дечачић, можда једанаест, дванаест година стајао је са стране, са озбиљним изразом лица, и сећам се да ми је неко пришао и рекао „Ово је Данило, Вучићев син“. Од тада виђали смо га често на многим скуповима. Стајао би ненаметљиво са пар другара, и ником никада не би пало на памет чији је син, јер он то није показивао ни на један могући начин.

Док су друга деца проводила време играјући се и безбрижно уживајући у детињству, Данило је био ту, међу нама, на бројним патриотским скуповима. још пре него што је његов отац  Александар Вучић дошао на власт. Данило је био ту са нама, верујући у исте вредности, делећи исте идеале и љубав према Србији и Косову и Метохији.

Данас, када је на мети прозападних медија, који га оптужују за све и свашта,  када то поприма облике патологије, осећам потребу да кажем истину о њему.

Осећам обавезу да браним једног младића који је, упркос свему, остао веран својим коренима, својој земљи и својој породици, и убеђен сам да многа деца којој су родитељи на много мањим функцијама никада се не би сетили ни Косова, ни Републике Српске, нити било каквог патриотизма, већ би уживали у благодатима које могу да уживају.

Срђан Шкоро, у свом  злонамерном позиву да се Данило тушира уранијумом, показује само колико су далеко спремни да иду они који желе да га дискредитују и да је у ствари реч о једној патологији свих оних који његовог оца  не могу да победе на изборима. И ово није први пут да се такве гадости пишу о њему.

Данило Вучић није никакав бахати момак или нешто још горе и заправо је све контра од оног како покушавају да га представе опозициони медији и политичке партије које знају само да шире мржњу и лажи. Он је патриота. Он је младић који је одувек подржавао све патриотске акције, свих родољубивих покрета и зато ме не изненађује што га можемо видети свуда од Орашца, Косова и Метохије, Републике Српске, па до подршке српским спортистима.

Зато ми и смета када неки назови политичари који живе искључиво од мржње према Србији и свему српском, и који  једино гледају како да се окористе од Србије лече своје фрустрације на момку којем је једини грех што је син председника Србије.

Убеђен сам да народ Србије то најбоље зна и да никада неће дозволити да поново дођу на власт људи који би да српску децу туширају уранијумом и којима никада није доста српских подела, страдања и проливања крви.

Љубав према Србији је изнад свега, ми то знамо и Данило то зна.

Србија је вечна док су јој деца верна.

Иван Ивановић

Please follow and like us:
Друштво