“Један дан у шуми“ анимирани филм предшколаца

Предшколци на премијери

Круна дугогодишње сарадња Предшколске установе “Наше дете“ и ШАФ-а  је анимирани филм “Један дан у шуми“, који је премијерно приказан у њиховим просторијама.  Аутори филма су предшколци, уз помоћ запослених и полазника ШАФА-а .

Окупили су се они који  који тек уче да цртају и пишу, као аутори и њихови мало старији другари полазници ШАФ-а у друштву старијих и премијерно одгледали своје дело. Поучан филм “Један дан у шуми“ о значају заштите животне средине, показао је колико су вредне и способне руке предшколаца и колико су едуковани када је екологија у питању. Одушевљење је било велико након емитовања филма и аутора и полазника.

-Баш ми се свиђало што смо цртали и глумили. Свака част за филм. Анимирани филм је тимски рад. Ја мислим да је филм одличан за предшколце. Ви сте урадили боље него што би ја са мојим другарима из вртића урадио и похваљујем вас, зато што је филм  предобар.Баш су брзо урадили и свака им част- реакције су деце.

-Задовољство је радити са вама. Родитељи су били велика подршка. Деца су све прихватила као нешто занимљиво. Наишао је и период када им је било тешко, јер не може за кратко време да се направи филм. Зато је и маскота ШАФ-а пуж,  каже васпитачица Љиљана Антић.

-Ми имамом велику обавезу, да деци пренесемо оно што знамо и да их научимо нечему. Хвала и родитељима. Деци ће остати дивна успомена. Овај филм ће бити и на  Youtube, рекла је Снежана Трајковић из ШАФ-а.

Приказан је и процес стварања филма, кроз ШАФ-ове радионице са најмлађима, као подсетник на лепо дружење и њихово прво велико остварење.

 

Please follow and like us:
Образовање