Јединствена Србија обележила страначку славу

Сретење Господње се код хришћана слави на 40. дан од Божића. Српска православна црква слави овај празник 2. фебруара по јулијанском, а 15. фебруара по грегоријанском календару.

У Саборном храму Свете Тројице у Врању велики број верника присуствовао је Светој литургији, после чега се приступило резању славских колача. Чланови политичке странке Јединствена Србија обележавају ову славу као страначку крсну славу. Заменик Градског одбора Јединствена Србија Горан Стојковић је, у одсуству председника одбора Дејана Манића, који је на централној страначкој прослави у Београду, подсетио да је ово дванаесто обележавање страначке славе у Врању.

-Свим грађанима Србије честитам Дан државности, а члановима и симпатизерима Јединствене Србије честитам славу, да је за много година славимо у здрављу, весељу и у миру. Градски одбор Јединствене Србије наставља традицију, како вера и Бог налажу, пресецањем колача и на тај начин обележавамо 12 година како славимо славу. Градски одбор Јединствене Србије са својим шест одборника чине градску власт и са својим коалиционим партнерима труди се да у сваком тренутку, грађанима Врања побољша услове за живот и рад. Такође бих желео да додам да, у потпуности подржавамо настојање председника Ачександра Вучића, нарочито у делу који се односи на решавање проблема на Косову и Метохији, а то је да се на један миран и достојанствен начин реши проблем, истиче заменик Градског одбора Јединствена Србија Горан Стојковић. На крају бих изразио саучешће породицама свих погинулих и настрадалих цивилних и невиних жртава у земљотресу који се догодио у Турској и Сирији. Сматрам да свако од нас треба да помогне колико је у могућности, као што је и наш патријарх Порфирије рекао.

Живела Србија, живела Јединствена Србија, живело Врање, истиче заменик Градског одбора Јединствена Србија Горан Стојковић.

Please follow and like us:
Друштво