Јоца Ристић кандидат за Хероја године

Јоца Ристић, наш суграђанин, фудбалски тренер из Врања и велики хуманитарац, предложен је за Хероја године за 2022. годину, објављено је на сајту  Onisuheroji.rs.

Циљ конкурса је промоција прича о људима из свакодневног живота, који нису медијски експонирани, за које нисмо чули, или смо недовољно чули, а својим делима су допринели заједници у којој живе, наводе организатори.  

Ристић је велики је заљубљеник у спорт и фудбал, ужива велико поштовање спортиста. Постао је синоним за хуманитарну помоћ. Јоца и његови мали фудбалери су главни волонтери на промотивним штандовима.Организује акције прикупљања новца за лечење болесне деце и омладине, али и прикупља храну за болесне и старе.

Сарадник је готово свих удружења које се баве хуманитарним радом, активан у акцији којом се помаже и једна породица и 100 људи. Јоца Ристић је и добровољни давалац крви.

Поред хуманитарног рада, Јоца вредно ради у својој Школи фудбала  која окупља 170 деце узраста од 6 до 15 година.

За Ристића као кандидата могу гласати сви грађани Врања и Србије преко ОВОГ ЛИНКА.

Гласање за Јоцу Ристића на поменутом линку трајаће до 30. априла. Проглашење 10 финалиста, победника конкурса, биће објављено 20. маја у 12 часова на веб платформи  Onisuheroji.rs.

Please follow and like us:
Друштво