Још један у низу напада и претњи председнику Републике и покушај злоупотребе и рушења угледа Министарства унутрашњих послова

ИЗВОР: Министарство унутрашњих послова

Припадници Министарства унутрашњих послова идентификовали су И.Т. из Врњачке Бање и његову супругу Т.Т. запослену у овој локалној самоуправи као осумњичене да су њен профил на друштвеној мрежи искористили за објаву видео снимка, за који наводе да је у питању отимање детета од мајке мимо његове воље и то од стране српске полиције, као и за претње председнику Републике Александру Вучићу и припадницима полиције.

Поводом наведеног снимка Министарство унутрашњих послова истиче да снимак није настао у Србији, да је преузет са страних профила на друштвеним мрежама и да је у питању још један у низу напада и претњи председнику Републике и покушај злоупотребе и рушења угледа Министарства унутрашњих послова.

Наиме, иницијални снимак је настао прошле године и приказује поступак одузимања деце у Литванији.

Осумњичени И.Т. од раније је познат полицији као лице из криминогене средине, против кога су поднете кривичне пријаве због сумњи да је починио више кривичних дела међу којима је и убиство у покушају.

Против осумњичених полиција ће, у сарадњи са надлежним тужилаштвом, поднети одговарајуће пријаве.

Please follow and like us:
Хроника