Јовић: Председник пружа велику подршку југу земље, на исти начин југ узвраћа

Велики народни скуп јединства под називом ,,Србија наде” одржаће се у Београду 26. маја. Председник Србије, Александар Вучић, позвао је грађане Србије на, како је навео, скуп за будућност, који ће показати јединство земље у тешким тренуцима. Заменица градоначелника Врања, Зорица Јовић, истиче да председник Вучић пружа велику подршку југу земље, те и југ узвраћа на исти начин.

Врањанци су увек били уз председника и биће и у будућем периоду, каже заменица градоначелника Зорица Јовић и истиче да је у овом тренутку јединство најважније и да ће се оно видети на самом скупу у Београду, у петак, 26. маја.

-С обзиром да се ради о скупу који је председник најавио и који ће се организовати за све грађане Републике Србије, не само за чланове и симпатизере Српске напредне странке, већ за све грађане Републике Србије, наравно да се очекује да ће бити велики број присутних у Београду, а што се Врања тиче, као и увек, ми смо негде на југу највећа подршка председнику Александру Вучићу. О томе говоре и последњи председнички избори. У прилог томе говори и подршка коју председник пружа Врањанцима и граду, али и Градском одбору СНС-а у Врању, а ово је знак захвалности за читаву сарадњу. Сви они који су се добровољно пријавили ићи ће, али ће и велики број остати. Апсолутно нема никаквих притисака и апсолутно нико не мора да иде ко није заинтересован и ко не жели да иде. Мени се још увек није нико јавио да силом прилика мора да крене, насупрот, сви они који крећу сутра полазе добровољно и са великом жељом да пруже подршку, не само председнику, већ да би пружили подршку политици коју води а то је политика мира, сигурности, безбедности и просперитета. На наше велико задовољство и задовољство председника, Врањанци су увек били уз њега и биће у наредном периоду, истакла је заменица градоначелника Зорица Јовић.

Држава чини много за Врање од 2016. године до данас и сви смо на томе захвални, додаје Јовићева.

-Свако ко је заинтересован од грађана може да крене, да се пријави, да да допринос и да сви заједно пружимо подршку председнику. Ја верујем да ће из Врања кренути знатно више од 3000 људи, кад кажем више, то је знатно већи број, али да не идемо са тим подацима. Оно што је најбитније у оваквим тренуцима, када се наша држава налази и суочава са многим проблемима, је јединство, а оно се огледа у овој организацији и видеће се  сутра на скупу, каже Зорица Јовић.

На питање о безбедности грађана, заменица градоначелника одговара да је скуп безбедан и да треба да верујемо у институције задужене за безбедност и мир. “Србија је демократска земља, те су мир, сигурност, безбедност и право на одлучивање загарантовани свима,“ подсећа Јовићева.

Полазак за Београд на велики народни скуп јединства под називом ,,Србија наде” организован је у петак, 26. маја, у 10 сати испред Спортске хале, а скуп је заказан за 19 сати испред Народне скупштине.

Радио телевизија Врање у петак ће реализовати Специјалну емисију са почетком у 18:00 сати. Наши репортери ће се са терена уживо укључивати, а преносићемо и само обраћање председника, као и атмосферу након скупа.

Please follow and like us:
Друштво