Јумко прославља своју славу и рођендан

Данас је велики дан за компанију Јумко, која обележава свој 63. рођендан, а ове године први пут прославља и своју славу Света Петку. У јутарњим часовима бројни радници Јумка окупили су се у цркви Свете Петке где је одржана литургија и резање славског колача. Након тога у просторијама Јумка одржана је свечана додела награда најбољим радницима и уручени су поклони пензионерима.

– Данас обележавамо први пут славу и то ће бити и убудуће слава компаније Јумко, пре свега, зато што у нашој фирми раде две трећине жена. Ово је женски празник и зато смо одлучили да нам Света Петка буде крсна слава – каже пиар менаџер Јумка Гордана Станковић.

Руководство компаније честитало је овом приликом свим запосленима, пријатељима и сарадницима Јумка срећну славу.

Јумко је основан 1960. године, а данас обележава 63. годишњицу рада. Том приликом су изабрани најбољи радници из разних погона ове компаније, којима је директор Бранислав Трајковић уручио награде.

Пензионери који су ове године отишли у пензију добили су пригодне поклоне у виду сатова, као знак захвалности за њихову посвећеност и рад у Јумку.

– Прво да честитам добитницима награда, а нашим пензионерима желим да дуго користе ову пензију јер су заслужили. Да им се захвалимо јер су цео радни век провели у Јумку. Своје породице су овде одгајали и своје пријатеље стекли. Ја им кажем да је Јумко њихов дом и даље. Награђеним радницима честитам и желим им успеха у наредном периоду, а награде су добили заслужено – каже директор Јумка, Бранислав Трајковић.

– Лепо се осећам и много ми значи и задовољна сам. Радим у овој фирми 28 година – каже Слађана Радић, награђена радница.

– Радила сам у фирми од 1983. године, а тек сам пре три месеца изашла у пензију. У фирми је било и успона и падова, али било је добро. Млађима бих поручила да раде и да зараде плату, да имају напредак у послу  – каже Добрица Стојановић, пензионерка.

Након уручења награда, руководство компаније, радници, пријатељи и сарадници, обишли су изложбу под називом „Добродошли у Јумко империју“.

https://youtu.be/QlinFWi9UDk
Please follow and like us:
Друштво Економија