Кандидат за народног посланика Владимир Орлић на слави у Нерадовцу

Владимир Орлић на слави у Нерадовцу

Кандидат за народног посланика на листи “Александар Вучић-Србија не сме да стане “ Владимир Орлић посетио је село Нерадовац и био гост на слави у домаћинству Ђорђа Ристића.

Кандидат за народног посланика на листи “Александар Вучић-Србија не сме да стане “ Владимир Орлић посетио је село Нерадовац и присуствовао слави у вишечланој породици, код једног од најбољих домаћина у овом селу Ђорђа Ристића. Сваки је дан добар да говоримо о ономе што смо за Србију направили. Овде су сада важни радови у току, рекао је Орлић.

-Много важних ствари смо урадили и у Врању, на југу и у целој Србији. Пуно људи са великом надом очекује 17. децембар, да се изјаснимо у смислу подршке да те велике и важне ствари наставимо и у будућности да нам Србија буде још успешнија, још снажнија и наравно сви они кажу највећу могућу подршку пружају председнику Републике Александру Вучићу, пружају оној државној политици, која нам је омогућила да држава стоји данас значајно боље и заједно ћемо да радимо да то буде још боље. Ја желим да свима који славе честитам Светог Арханђела  да у  добром здрављу славе – рекао је Орлић.

Домаћин Ђорђе Ристић истакао је да је велико задовољство што смо добили аутопут, јер сада немамо проблем приликом проласка кроз Грделичку клисуру. Он је истакао да има бројну породицу и да неколико генерација живи под једним кровом.

-Ми обожавамо напредак, јер ми смо три и четврта генерација заједно. Заједница чини човечанство, председник иде у том правцу, да прави заједницу народа, да цвета Србија. Ја сам убеђен да до сада нико више није направио од њега – рекао је Ристић.

-Ђока је лепо рекао за све нам треба јединство, треба нам слога и да радимо заједно,  рекао је Орлић.

Кандидат за народног посланика у републичком парламенту Владимир Орлић  је рекао да ће пренети председнику Вучићу, какво добро вино прави Ристић. Он је посетио и један од најстаријих млинова у Нерадовцу, у власништву овог домаћина.

Please follow and like us:
ИЗБОРИ