КМФ Врање: Циљ је финале плеј-офа

Стефан Алексић, КМФ Врање

Клуб малог фудбала Врање наставио је победнички низ и у пролећном делу првенства. Иако десеткована, екипа КМФ Врање заблистала је у гостима и освојила додатне бодове.

Клуб малог фудбала Врање на премијери другог дела шампионата победио је “САС“ из Зрењанина у гостима резултатом 6:1. Први гол постигао је Миловац, који је појачање у овом пролећном делу. Јањић је такође постигао један, а Спасић и Алексић по два поготка. Ово је врло важна победа за клуб, јер им је сваки бод добродошао.

-Свака нам је значајна у овом тренутку, јер смо први на табели и стварно сваки бод је битан. Тешко гостовање у Зрењанину, иако резултат не говори у прилог томе, али смо све време били бољи и на крају заслужено победили, каже Стефан Алексић, из КМФ “Врање.“

У среду играју куп такмичење, реч је о гостовању екипи “Храм“ у Београду, а након тога дерби утакмица у Лозници против истоименог директног конкурента за прво место.

-Приоритет је Лозница по неким размишљањима, јер је то борба директно за први део табеле. Лозница је испод нас четири бода и ако би победили ту утакмицу били би први до краја, додаје Алексић.

Искрено се надају да ће повређени играчи да се врате до утакмице са Лозницом. Пет првотимаца тренутно не игра, што им отежава утакмице, али су упркос томе сјајно почели пролећни део шампионата.

-Сваки играч нам је битан и фали неколико важних играча у ротацији и то је велики проблем, јер доста минутаже ми узимамо и троше се играчи. Не дај Боже још нека повреда, већ бисмо били у озбиљном проблему, али мислим да ће сви ускоро бити ту и онда следи борба, каже Алексић.’

Циљ је да КМФ Врање игра финале плеј-офа, чему сви теже, а публика то већ и очекује од њих.

https://youtu.be/PrxjAXJ-Cjg
Please follow and like us:
Спорт