Које погодности је припремио LEON за своје потрошаче?

Нови каталог, нова наградна игра, бројне специјалне понуде, као и осмомартовске акције очекују све наше суграђане у LEON дисконтима и LEON Food-у.

LEON дисконти приредили су нову наградну игру, која траје до 02. априла. За учешће је потребно да се купи минимум 300 грама Плазме и да се бројач рачуна пошаље поруком на 5544 или на www.plazmasticarnica.rs.

– Имамо укупно пет недеља наградне игре, а сваке недеље додељујемо награде. Тако на недељном нивоу додељујемо 500.000 динара за нову кухињу, по 70 Плазма шејк сетова и по седам сета за кување – каже Илија Стојановић, пи-ар LEON дисконта.

Такође, LEON дисконти организују и специјалне понуде за поједине објекте. Актуелна понуда се односи на објекат у Огледној станици у Врању и Владичином Хану и траје до краја месеца.

Што се тиче LEON Food-а, они се труде да сваке недеље обрадују своје муштерије новим акцијама.

Такође, сваког четвртка, у LEON Food-у су торте на акцији. Тако уз купљену једну торту, друга иде упола цене.

– Сваке недеље имамо одређене артикле на акцији у оквиру објекта LEON Food-а, а у улици Боре Станковића имамо и гратис производе. Па тако уз сваку пицу иде и лимунада гратис, имамо на купљене две крофне једну гратис, уз сендвич са баварском шунком и сок боровница гратис – каже Мирослав Ђорђевић, пи-ар LEON Food-а.

С обзиром да се ближи Дан жена, поводом 8. марта LEON дисконти и LEON Food припремају и посебне акције.

Од 06. до 08. марта на акцији ће у LEON дисконтима бити цвеће и бомбоњере, док ће у LEON Food-у разне посластице поводом Дана жена бити на попусту.

Please follow and like us:
Економија